Wandelmomenten

Wandelmomenten juli-augustus-september

Beste leden,
We gaan met onze wandelmomenten beginnen vanaf juli. Je ziet uitstel is geen afstel. We mogen weer in beperkte groep wandelen en we kunnen ook een stop houden in de horeca. We gaan vanzelfsprekend ook nog rekening houden met de op dat moment geldende corona maatregelen.
We organiseren een wandeling op dinsdag- of woensdagavond. Het vertrek is telkens een andere plaats om zo wat diversiteit in de wandelingen te kunnen brengen. Hiervoor hoef je niet in te schrijven en iedereen is welkom, ook niet leden en honden. We komen telkens om 18.00 uur samen aan het café dat hieronder per datum is vermeld en de wandeling is ongeveer 8 km.

Woensdag 08/07 Onder de toren (Engsbergen)
Woensdag 22/07 Buurthuis (Veerle-Heide) Zandstraat 13
Dinsdag 04/08 Passant (Okselaar) Averbodeweg 18 Geannuleerd
Dinsdag 18/08 Bij de Lukke (Vleugt) Geannuleerd
Woensdag 26/08 SOK Deurne Geannuleerd
Dinsdag 15/09 Koningshof (Tessenderlo) Markt 14
Woensdag 23/09 SOK Deurne
Woensdag 30/09 Onder de toren (Engsbergen)
Hopelijk tot op 1 of meerdere van deze wandelingen,
Het bestuur.

Beste leden,

Na lang overleg hebben we als bestuursorgaan beslist om de maand augustus tijdelijk te stoppen met de wandelmomenten. Dit door de nieuwe slechte evolutie in het corona gebeuren. In belang van ieders gezondheid vinden we het niet verantwoord om nu in groep te gaan wandelen. Naargelang de evolutie houden we jullie op de hoogte van verdere beslissingen die we in de toekomst nemen.

Alvast bedankt voor jullie begrip en hou jullie goed!

Het Bestuur van Sporton vzw.